به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی، حامد معروف رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی گفت: در سال جاری ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال اعتبار برای ایمن سازی مدارس روستایی حاشیه جاده های استان صرف می شود.
وی اظهار داشت: در سالجاری یک میلیارد و ۸۰۰ میلیار ریال برای ایمن سازی فیزیکی و۵۰۰ میلیون ریال برای ایمن سازی آموزشی مدارس حاشیه جاده های استان هزینه می شود.
معروف تصریح کرد: امسال ایمن سازی فیزیکی هفت باب مدرسه در استان مصوب شده، که تلاش داریم تا این رقم به ۱۰ مدرسه افزایش یابد.
وی ادامه داد: همچنین ایمن سازی آموزشی ۲۵ مدرسه مصوب شده که هدف ما افزایش این رقم به ۳۰ مدرسه است.
این مسئول افزود: ایمن سازی فیزیکی در مدارس شامل اقداماتی چون نصب چراغ چشمک زن، خط کشی جاده و خط نوشته است و ایمن سازی آموزشی هم شامل اقدامات آموزش نحوه تردد ایمن دانش آموزان، افزایش دانش ایمنی و ترافیک و آموختن مهارت در این حوزه با توزیع اقلام آموزشی، کتاب و جلیقه های شبرنگ است.
معروف افزود: حدود ۱۰هزار نفر دانش آموز در ۱۹۰ آموزشگاه حاشیه جاده مشغول به تحصیل هستند.
اجرای طرح ارتقای ایمنی وانت بارها در استان
علی اصغر بدیعی مقدم مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی گفت: طرح ایمن سازی فیزیکی محور بجنورد-شیروان با هدف ارتقای ایمنی وانت بارها اجرا می شود.
وی اظهار داشت: این طرح برای نخستین بار در کشور و در محور بجنورد-شیروان اجرایی می شود و سعی برآن است با استفاده ازعلائم افقی وعمودی، فاصله طولی مجاز بین وسایل نقلیه به راننده اطلاع رسانی گردد.
بدیعی مقدم افزود: محور بجنورد-شیروان ، بیشترین تصادفات وانت بارها را به خود اختصاص داده و در این مسیر سوانح وانت بارها به علت عدم رعایت فاصله طولی ودر نتیجه برخورد جلو به عقب ثبت شده است.
وی خاطر نشان کرد: در این طرح، در فاصله پنج کیلومتری حاشیه جاده ی تونل بابامان تا بجنورد و بالعکس خط کشی می شود و راننده عبوری از این مسیر نسبت به رعایت فاصله طولی متذکر خواهد شد.
این مقام مسئول اظهار داشت: در ۶ماهه اول سالجاری ۸ نفر از سرنشینان وانت بارها در تصادفات جاده ای جان خود را از دست داده اند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی با بیان اینکه این افراد در ۶ حادثه تصادف جان باخته اند گفت: قریب به اتفاق سوانح، واژگونی بوده است که در آن سه نفر راننده و مابقی سرنشین وانت بار جان خود را از دست داده اند.
بدیعی مقدم خاطرنشان کرد: در ۶ماهه اول سال قبل نیز ۳نفر شرنشین و ۶ راننده وانت بار در ۸ فقره تصادف جاده ای فوت کرده اند.
انتهای پیام/
نظر شما